Skip to content

Kuchnia Tomka

Najlepsze sprawdzone przepisy kulinarne

  • Bakłażan
  • Bataty
  • Coś do chleba
  • Curry
  • Dodatki
  • Gołąbki
  • Grzyby
  • Gulasz
  • Jajka
  • Kanapki
  • Kapusta
  • Kasza
  • Klopsy
  • Kotlety
  • Kuchnie świata
    • kuchnia Afryki
    • kuchnia amerykańska
    • kuchnia austriacka
    • kuchnia azjatycka
    • kuchnia bałkańska
    • kuchnia francuska
    • kuchnia grecka
    • kuchnia holenderska
    • kuchnia iberyjska
    • kuchnia indyjska
    • kuchnia meksykańska
    • kuchnia niemiecka
    • kuchnia skandynawska
    • kuchnia szwajcarska
    • kuchnia turecka
    • kuchnia węgierska
    • kuchnia włoska
  • Makaron
  • Mięso
    • Cielęcina
    • Dziczyzna
    • Gęś
    • Indyk
    • Jagnięcina
    • Kaczka
    • Królik
    • Kurczak
    • Wieprzowina
    • Wołowina
  • Na grilla
  • Naleśniki
  • Napoje
  • Na słodko
  • Owoce morza
  • Papryka
  • Pieczarki
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza i placki
  • Polędwiczki
  • Przetwory
  • Puree
  • Risotti
  • Ryby
    • Ryby przystawki
    • Łosoś
    • Śledzie
  • Sałatki
  • Sosy
  • Szparagi
  • Wege
  • Zapiekanki
  • Żeberka
  • Zupy
    • Barszcz czerwony
    • Fasolówka
    • Kapuśniak
    • Krupnik
    • Rosół
    • Zupa grzybowa
    • Zupa rybna
    • Żurek

Makaron z tuńczykiem selerem i oliwkami

 Posted in Makaron, Obiad w 15 minut, Wege

Makaron wymieszany z przesmażonym selerem naciowym i chili oraz z dodatkiem tuńczyka z puszki i oliwek.

MAKARON Z TUŃCZYKIEM

SKŁADNIKI

250 gramów makaronu linguine lub spaghetti;
puszka tuńczyka w oleju;
1-2 łodygi selera naciowego;
1 papryczka chili;
czarne oliwki;

przepis na makaron z tuńczykiem selerem i oliwkami

Tagged Tuńczyk

Nawigacja wpisu

Pieczeń rzymska czyli klops mięsny z ziołami →
← Klopsy wieprzowe w sosie z sałatą rzymską

Copyright @KuchniaTomka. Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie bez zezwolenia zabronione. Tylko do użytku własnego. Kontakt biuro@kuchniatomka.pl

Design by ThemesDNA.com