Skip to content

Kuchnia Tomka

Najlepsze sprawdzone przepisy kulinarne

  • Bakłażan
  • Bataty
  • Coś do chleba
  • Curry
  • Dodatki
  • Gołąbki
  • Grzyby
  • Gulasz
  • Jajka
  • Kanapki
  • Kapusta
  • Kasza
  • Klopsy
  • Kotlety
  • Kuchnie świata
    • kuchnia Afryki
    • kuchnia amerykańska
    • kuchnia austriacka
    • kuchnia azjatycka
    • kuchnia bałkańska
    • kuchnia francuska
    • kuchnia grecka
    • kuchnia holenderska
    • kuchnia iberyjska
    • kuchnia indyjska
    • kuchnia meksykańska
    • kuchnia niemiecka
    • kuchnia skandynawska
    • kuchnia szwajcarska
    • kuchnia turecka
    • kuchnia węgierska
    • kuchnia włoska
  • Makaron
  • Mięso
    • Cielęcina
    • Dziczyzna
    • Gęś
    • Indyk
    • Jagnięcina
    • Kaczka
    • Królik
    • Kurczak
    • Wieprzowina
    • Wołowina
  • Na grilla
  • Naleśniki
  • Napoje
  • Na słodko
  • Owoce morza
  • Papryka
  • Pieczarki
  • Pieczywo
  • Pierogi
  • Pizza i placki
  • Polędwiczki
  • Przetwory
  • Puree
  • Risotti
  • Ryby
    • Ryby przystawki
    • Łosoś
    • Śledzie
  • Sałatki
  • Sosy
  • Szparagi
  • Wege
  • Zapiekanki
  • Żeberka
  • Zupy
    • Barszcz czerwony
    • Fasolówka
    • Kapuśniak
    • Krupnik
    • Rosół
    • Zupa grzybowa
    • Zupa rybna
    • Żurek

Makrela filet smażony z warzywami podany

 Posted in Filetowanie, ryba na wigilię, Ryby

Wyrazisty w smaku smażony filet z makreli podany z bobem i papryką.

MAKRELA FILET SMAŻONY

SKŁADNIKI

2 świeże większe makrele
dwie garści bobu
czerwona papryka
natka pietruszki
dymka
mąka pszenna lub kukurydziana
sól, pieprz

przepis na makrelę filet smażony

Tagged makrela wędzona

Nawigacja wpisu

Hot dog po węgiersku z kiszonkami →
← Sałatka nicejska przepis bez cudowania

Copyright @KuchniaTomka. Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie bez zezwolenia zabronione. Tylko do użytku własnego. Kontakt biuro@kuchniatomka.pl

Design by ThemesDNA.com